Nieuws van de ZeeVerse Vismarkt
Uitgegeven op 01-12-2011 om 04:07  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - (Advertentie)Beste visliefhebber,
De hele maand december staat in het teken van de Hollandse Garnaal. Het Nederlands visbureau besteed daar volop aandacht aan in hun campagne Mannen van de Zee!


"Welkom in de wereld van de Mannen van de Zee. Nederlandse garnalenvissers, stoere onverzettelijke helden voor wie geen zee te hoog gaat. Zij zeggen: het is tijd voor de Hollandse garnaal!

De Mannen van de Zee zijn er enthousiast over: licht zilt en ook een tikje zoet, zo smaken de Hollandse garnalen! De belangrijkste vangstperiode van de Hollandse garnalen is het najaar. Langs de Hollandse en Zeeuwse kust en in de Waddenzee wordt op dit natuurproduct gevist. Direct uit zee worden ze gespoeld, gesorteerd, gekookt en dagvers aan land gebracht"

De website www.visrecepten.nl is helemaal gewijd aan de garnaal, u kunt er recepten vinden, een filmpje van een topkok die garnalen bereid en er is een online wedstrijd waarbij consumenten een privékok aan huis kunnen winnen door een eigen recept met Hollandse garnalen in te sturen.

Maar het aller-leukst is het filmpje waarbij u van alles verteld wordt over de garnalenvangst en verwerking, gebracht door de bemanning van de SCH4. Hierbij de link naar het filmpje!

Het Nederlands visbureau vind u ook op twitter en facebook, net als de ZeeVerse Vismarkt!

Heeft u een bijzonder recept met garnalen en u wilt dat met ons en met onze klanten delen? Stuur ons dan een mailtje, dan vermelden wij het op onze website en op facebook!

Zaterdag is de ZeeVerse Vismarkt geopend van 9.00 tot 11.00 voor het afhalen van uw bestellingen. Zaterdag 10 en zaterdag 17 december zijn weer geopend van 9.00 tot 12.00 met de uitgebreide markt, uiteraard is het voor deze dagen ook mogelijk om te bestellen.

Op vrijdagavond 23 december van 18.00 tot 22.00 is de laatste markt van dit jaar en wel een hele speciale, de Kerstmarkt! Volgende week meer informatie over de kerstmarkt, maar noteer u de datum alvast in uw agenda ivm het vooraf bestellen van uw ZeeVerse Kerst Vis!

Tot zaterdag!

Hartelijke Groet namens alle medewerkers van de ZeeVerse Vismarkt,

Esmeralda Loos-Dekker,
ZeeVerse Vismarkt Wieringen
Mob 06-12995486

twitter @zeevers

(advertentie)
De installateur die u nooit in de kou laat staan...
(advertentie)
Occasions
Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Renault Clio Estate Diesel
€ ,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Max het model - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...