Sinterklaas bootwedstrijd, hoor wie klopt daar vissers?
Uitgegeven op 23-11-2011 om 20:38  |  link  |  bewaar  |  print

DEN OEVER - De laatste bootwedstrijd van het jaar is altijd weer een spektakel, wie wordt de nieuwe kampioen en wat heeft Sinterklaas nu weer voor de vissers in petto?De MS Dageraad vertrok om klokslag 8.00 uur uit de haven van Den Oever. Waar men heen ging was een raadsel, door het mistige weer zagen de hengelaars alleen de reling van de boot. Na een uurtje varen lag men op de plaats van bestemming. Het was mistig te noemen en de temperatuur was ook iets aan de frisse kant, dit kan ook niet anders het was immers 19 November.

De vis werd niet erg gevangen, dit kwam ook door vier zeehonden die de hele dag om de boot heen zwommen en de vis natuurlijk op at. Na een hele dag vissen kwamen er maar negen vissen aan boord.

In de middag kwam Sinterklaas nog even voorbij, er werden heel wat mensen naar voren gehaald waaronder Robert Beer, Jaap Meilink, Jitze Veling, zij kregen een preek van Sinterklaas met uiteindelijk een passend cadeau.

Wie lid is van HSV Wieringen kan meedoen aan alle wedstrijden die door de club wordt georganiseerd. HSV Wieringen is een open en gezellige club die meer dan 180 leden telt. Voor meer informatie over de wedstrijden kunt u kijken op www.hsvwieringen.nl.

De uitslag
1e G. Veger 47 cm
2e P. Rotgans 29 cm
3e F. v/d Made 23 cm
4e E. Veldman 19 cm
5e J. Veling 9 cm

Totaal werd er 150cm aan vis binnen gehaald. Op naar volgend jaar!
(advertentie)
Sportcentrum Hippogym: voor wie fit wilt blijven!~
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Occasions
Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Standbeeld - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...