Wieringer produkten in streekproductenpakketten
Uitgegeven op 15-11-2011 om 06:17  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Het Wieringer Pakhuis brengt sinds enkele jaren producten van diverse ondernemers uit Wieringen, uit de toekomstige gemeente Hollands Kroon en uit het Waddengebied (Waddendelicatessen) bij elkaar om deze in streekproductenpakketten te verwerken. Dicht bij huis blijkt veel lekkers en gezonds (o.a. Waddengoud/eko-producten) verkrijgbaar.

Dit jaar zijn er cadeaubonnen van 5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,... 75 euro verkrijgbaar.
Natuurlijk is het mogelijk een mand (dit jaar vele met zeegras), houten of gevlochten dienblad/schaal of kerstpakkettendoos (diverse formaten) te laten vullen Nieuw is de combinatie waarbij een cadeaubon wordt gekocht in combinatie met toegang tot het Wieringer Eiland Museum Jan Lont waar het Wieringer Pakhuis dit jaar een showroom heeft ingericht en kennis gemaakt kan worden met het museum én nieuw gebouwde ontvangsruimte naast het museum. Daar kan een kant en klaar pakket gekocht worden of kan zelf een pakket worden samengesteld met de meer dan tachtig streekproducten, boeken, cd's of souvenirs en
decoratieartikelen, mandwerk etc. Het museum is open op zaterdag- en zondagmiddag en voor groepen die gebruik maken van het arrangement (toegang + pakket ) op afspraak.

Voor informatie: bel met Marion Lont: 06-20010072.

(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Familie tijdens aanleg zuiderzeewerken - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...