Gehandicapten Platform Hollands Kroon
Uitgegeven op 09-11-2011 om 13:39  |  link  |  bewaar  |  print

HOLLANDS KROON ľ De Stichting Gehandicapten Platform Anna Paulowna en het Gehadicapten Platform Wieringermeer hebben de handen ineen geslagen. Vanaf 1 januari gaan ze gezamenlijk opereren in de fusiegemeente.

De nieuwe Stichting Gehadicapte Platform Holland Kroon probeert om voor een ieder die een beperking heeft de gemeente te be´nvloeden om voor deze doelgroep een zo optimaal mogelijke leefsituatie te creŰren. Dit wordt rechtstreeks bij gemeente en raadsleden gedaan, maar ook binnen de WMO Adviesraad.
Tevens controleert het platform winkels en openbare gebouwen op toegankelijkheid voor mensen met een beperking die gebruikmaken van rolstoel, rollator of scootmobiel en voor hen met een visuele handicap.
mij zoeken nog mensen die vanuit de Gemeente Wieringen in het bestuur plaats wil nemen,
maar mensen die geen bestuurlijke taak willen vervullen zijn ook van harte welkom om ons platform te komen ondersteunen. Aanmelden kan via info@gpa-ap.nl.
Mocht iemand, die WMO ge´ndiceerd is op de hoogte willen blijven van wat de Stichting in de toekomst wil gaan doen en voor hen kan betekenen dan kunt u zich aanmelden bij de Stichting Gehandicapten Platform Anna Paulowna, Postbus 20, 1760 AA Anna Paulowna. Het e-mail adres is info@gpa-ap.nl.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Prius 1.8 Hybrid business Solar roof
€ 11.445,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
His Wilms - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...