Klaverjasweekend in Dorpshuis Hippo
Uitgegeven op 07-11-2011 om 00:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) organiseert op zaterdag en zondag 12 en 13 november het derde Koppel-klaverjasweekend. Het tweedaagse toernooi wordt gespeeld in het dorpshuis aan de Kerkhofsteeg in Hippolytushoef.


Foto Henk-Jan Wittink

Klaverjassen is het meest beoefende kaartspel in Nederland. Liefhebbers kunnen op 12 en 13 november de strijd aanbinden om het open kampioenschap van Wieringen. Er wordt met vaste maat gespeeld. Zowel op zaterdag, als op zondag worden twee maal drie partijen gespeeld. De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur. Na de eerste drie partijen is er een lunchpauze. Het beste koppel krijgt aan het eind van het toernooi op zondagavond een wisselbeker uitgereikt. Alle gespeelde partijen tellen mee voor de eindrangschikking. Daarnaast kunnen nog leuke andere prijzen worden gewonnen met het klaverjassen of in de verloting op zondag.

Het klaverjasweekend is vooral een gezelligheidstoernooi. Het is niet de bedoeling om met het bekende mes op tafel te spelen. Deelnemers worden verzocht zich dan ook alleen met sportieve bedoelingen te wapenen. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,00 per persoon, inclusief lunch op beide dagen. Donateurs van de D.A.S. betalen € 2,50 minder. Koppels kunnen zich tot vrijdag 11 november aanmelden bij Michel van den Ham, tel.06-15120067 of per e-mail bij dassecret@quicknet.nl. Supporters en andere belangstellenden zijn van harte welkom in dorpshuis Hippolytushoef.
(advertentie)
(advertentie)
Poll:
De vernieuwde dijk van de haven in Den Oever vind ik...
Mooi
Lelijk
Moet er even aan wennen
  
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Te koop Heinkel Motor, zeer mooi
€ 2.750,-

Wieringer historie:
Westerland - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...