Klaagmuur SDC succes op Haloweenmarkt
Uitgegeven op 30-10-2011 om 08:02  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Tijdens de zeer goed bezochte Haloweenmarkt in Hippolytushoef is de klaagmuur goed ontvangen door de bezoekers. Andere politieke partijen hebben het voorbeeld van het SDC gevolgd om ook acte de prťsence te geven op deze markt.

Naast goede gesprekken heeft dit goede informatie over Hippolytushoef en omgeving opgeleverd. Deze manier van campagne voeren past precies bij het Sociaal Democratisch Collectief. Liever met de mensen spreken dan een geldverslindende campagne waar de kiezers niet centraal staan, maar een kopstuk of een rondrit. Het SDC is een lokale partij die er voor gaat dat alle kernen in de nieuwe gemeente. Door middel van dorpsraden of referenda moeten alle inwoners van Hollands Kroon de gelegenheid krijgen om hun mening of zorgen te kunnen uiten, zodat de volksvertegenwoordigers goed de mensen kunnen vertegenwoordigen.Donderdag aanstaande is het SDC te gast bij het hertenkamp in Breezand. Het SDC wil graag weten wat er speelt bij de mensen en dit bezoek draagt hier toe bij. Het doel van het SDC om voorzieningen in stand te willen houden geeft aan dat het SDC een hertenkamp met een belangrijke sociale functie een warm hart toedraagt.
Meer over dit hertenkamp kunt u vinden op de zeer informatieve site van het hertenkamp: http://hertenkampbreezand.webs.com/
Daarnaast isop 12 november zijn de klaagmuur en natuurlijk de leden van het SDC te vinden in Nieuwe Niedorp bij de politieke markt aldaar. Daar zullen de meeste politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen aanwezig zijn om zich van hun beste kant te laten zien.


(Advertentie

ook adverteren op Wieringernieuws? Neem contact op met Henk-Jan@Wieringernieuws.nl

(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi Linea Sol
€ 4.995,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Wieringer historie:
Garage Nubo - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...