U bent van harte welkom bij reparatiebedrijf Weijers
Uitgegeven op 27-10-2011 om 07:20  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Het is weer snel donker buiten. Tijd om lekker lang naar de televisie te kijken. Paul Weijers, reparateur en handelaar heet u dan ook van harte welkom in zijn winkel aan de Parklaan. Tijdens de Halloweenmarkt is de winkel tot 's avonds tien uur geopend. In de winkel is de "griezelig mooie" nieuwe lijn van Panasonic te bewonderen.


Paul Weijers voor de beste schermen van dit moment. Paul: "Je koopt geen broodje hamburger. Met de aankoop, koop je tevens een vertrouwensband voor de komende jaren, kom hier maar eens mee aan bij de grote ketens, die willen alleen maar veel verkopen. Voor een paar tientjes meer heeft u bij mij geen zorgen en wordt uw TV bij u thuis bezorgd!"

Paul Weijers heeft het druk, zowel de verkoop als de reparatieafdeling draaien volop. Steeds meer mensen kopen hun televisie in Hippolytushoef. Paul: "voor die laatste paar tientjes verschil met de groothandelaren zijn de mensen hier in ieder geval verzekerd van de beste service. Ik installeer het apparaat en sluit deze aan. Als ik bij u de deur uit ga weet u hoe het werkt!"


De winkel is goed gevuld.

Reparatie in eigen beheer, al vele jaren een vertrouwd adres.

Waar vind je dat nog, de winkel waar u ook de service ontvangt. Juist nu heeft Paul het erg druk met onderhoud en reparaties. Mensen stellen uitgaven uit en doen iets langer met de elektrische apparatuur.

Dat is nu juist dat extra dat u in de stad niet ontvangt. Tegenwoordig zijn de flatscreens erg betaalbaar geworden. Als Paul bij u langs komt checkt hij ook de bekabeling in uw huis. Het gebeurt nog wel eens dat mensen onzorgvuldig te werk zijn gegaan waardoor een beeld niet scherp te krijgen is en er bijvoorbeeld ruis op het scherm is. Paul lost dat dan voor u op, kom daar maar eens mee bij een grote winkelketen aan. uiteraard kunt u ook eerst een kijkje op de website nemen. Mocht u onverhoopt problemen krijgen met uw toestel, dan plaatst Paul gedurende de reparatie een leentoestel bij u in huis. Uiteraard hoeft u zelf niet met uw spullen te slepen. De televisies worden bij u thuis gehaald en gebracht met de eigen bedrijfswagen. Tijdens de Halloweenmarkt kunt u uzelf overtuigen in de winkel. De nieuwste modellen televisie met LED schermen van Panasonic staan dan aan.


O ja, Paul heeft van alle modellen de overzichten en schema's in huis. Een bijzonder uitgebreid archief is aanwezig in het magazijn achter de winkel.
(advertentie)
(advertentie)
Uw warme bakker!
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Toyota Corolla 1.4 VVTi wagon inklusief afleverkosten
€ 5.495,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Succes circa 1962 - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...