Rabobank Topsponsor AZ Jeugdopleiding
Uitgegeven op 24-10-2011 om 18:53  |  link  |  bewaar  |  print

REGIO - De Rabobank en AZ gaan samenwerken. Zeven Rabobanken in Noord-Holland zijn onlangs lid geworden van het AZ Business Team en zijn Topsponsor van de AZ jeugdopleiding. Als vervolg hierop is het nu mogelijk een Rabo AZ Rekening te openen. Wie een rekening opent, krijgt een unieke voetbal met handtekeningen van AZ-spelers en –trainers.


Yvonne Kager reikt de AZvoetbal uit aan Demys en Danouk Dijkshoorn.

Als topsponsor van de AZ Jeugdopleiding maakt Rabobank zich sterk voor het AZ Talentenplan. Zo werkt AZ op verschillende manieren samen met regionale amateurclubs om het voetbalniveau in Noord-Holland te verhogen en jeugdtalenten zo goed mogelijk op te leiden. De Rabobank zorgt bijvoorbeeld voor een techniektrainer, zowel voor de AZ Jeugdopleiding als voor alle deelnemende verenigingen aan het AZ Talentenplan.
Voetbaltoer
In het voorjaar 2012 start de Rabobank AZ Voetbaltoer. Deze toer bestaat onder meer uit een voetbalclinic en een interactief lesprogramma. Zo willen AZ en Rabobank kinderen uit Noord-Holland in beweging krijgen, bewust laten worden van een gezonde levensstijl en hun sociale netwerk vergroten. Toon Gerbrands, directeur Algemene Zaken AZ: “Het geeft vertrouwen dat juist de grootste financiele dienstverlener van Nederland het aandurft met AZ. De jeugdopleiding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn ook belangrijke speerpunten van AZ. AZ wil meer en meer verankerd raken in de regio en een partnership als dit past daar uitstekend in.”

Fans die een Rabo AZ Rekening willen openen kunnen bij een Rabobankkantoor terecht of op de website www.raboazrekening.nl. De deelnemende Rabobanken zijn Rabobank Alkmaar e.o., Rabobank Hoorn-Midden-Westfriesland, Rabobank Noord-Kennemerland, Rabobank Schagen-Wieringerland, Rabobank Westfriesland Oost, Rabobank Ijmond-Noord en Rabobank Noord-Holland Noord.
(advertentie)
Formido. Haal meer uit je huis.
(advertentie)
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi S-line 5drs
€ 4.445,-

Te koop Fiat 500 bouwjaar 2014
€ 8.500,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
Molen in Westerlander koog - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...