Snertwedstrijd HSV De Snoek
Uitgegeven op 22-10-2011 om 13:58  |  link  |  bewaar  |  print

Hengelsportvereniging De Snoek organiseerde op zondag 16 oktober een door "Sanders Hengelsport" en Penn gesponsorde Snertwedstrijd. De wedstrijd vond plaats op het strand van Groote Keeten en er werd gevist bij een afgaand tij.

Over het weer hadden de deelnemer weinig te klagen. Er stond een bescheidde zuiden windje en de zon scheen vol op. Ook de vis liet zich van zijn beste kant zien. Er werden overwegend dikke botten, de grootste was 44 cm, zeebaars en dikke spieringen gevangen. Na afloop van de wedstrijd gingen de deelnemers naar Sporthal De Brug om een heerlijke kom snert te eten en natuurlijk voor de prijs uitslag.


v.l.n.r. A.de Ruiter, H.Deutekom en R.Jipping

In het individuelen klassement eindigde H.Deutekom als eerste met 10 vissen en een totaal van 248 cm. Tweede werd R.Jipping met 11 vissen en een totaal van 232 cm en derde werd A.de Ruiter met 6 stuks en 179 cm. Bij de korpsen wist team Ahoy de eerste plaats te pakken met 605 cm. Tweede korps Zeevissen.com met 550 cm en derde korps Nipro zeevis team met 535 cm. Kortom een geslaagd evenement, onze dank gaat uit naar de sponsors en in het bijzonder alle vrijwilligers die deze happening weer mogelijk hebben gemaakt.
(advertentie)
Slagerij Ottens
(advertentie)
Bocado mediterrane delicatessen
Occasions
Toyota Yaris 1.3 VVTi linea Sol 5drs
€ 5.245,-

Toyota Aygo 1.0 MMT 5drs automaat
€ 5.795,-

Algemeen nieuws:
Algemeen internetnieuws:
Algemeen wetenschapsnieuws:
Wieringer historie:
vlootschouw jaren zestig - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...