Autobedrijf Verfaille wordt Vakgarage Verfaille
Uitgegeven op 21-10-2011 om 00:04  |  link  |  bewaar  |  print

HIPPOLYTUSHOEF - Autobedrijf Verfaille bestaat inmiddels 10 jaar. Trots melden Richard en Sonja Verfaille dat zij per 1 november zich mogen aansluiten als VAKGARAGE! Vakgarage is een organisatie die in 1991 is ontstaan voor de betere merk onafhankelijke BOVAG automobielbedrijven.

Inmiddels zijn er ruim 150 vakgarages in Nederland, Vakgarage Verfaille, de nieuwe naam, is verantwoordelijk om op Wieringen en omstreken (Straks Hollands Kroon) de hoge kwaliteitseisen te waarborgen voor hun klanten. Richard en Sonja hebben gekozen voor de formule van Vakgarage omdat de klanten hierbij dezelfde service krijgen als voorheen maar nu nog sneller de originele en a-kwaliteit onderdelen tegen de scherpste prijzen kunnen leveren. Tevens worden de monteurs regelmatig bijgeschoold om van alle merken en nieuwe modellen en de bijkomstige technieken (o.a. Hybride, ECUís, elektronica, LPi-installaties TSi, DSG, Etc) op de hoogte te blijven.

De service en dienstverlening van Vakgarage Verfaille blijft natuurlijk op het huidige hoge niveau. De genomen stappen dragen bij aan de ambitie om de dienstverlening aan de klanten nog verder uit te breiden zodat zij u met uw auto een optimale en complete service kunnen bieden (o.a. mobiliteitspas, autoverzekering, bemiddeling schades, enzovoorts).
Via Wieringernieuws en straks Hollands Kroon Nieuws houdt Vakgarage Verfaille u graag op de hoogte van de diverse ontwikkelingen en veranderingen van Vakgarage Verfaille, zo komt er een nieuwe Internetsite en een huis-aan-huis krant die acht keer per jaar verstuurd wordt met diverse seizoengebonden aanbiedingen.
Vakgarage Verfaille altijd vertrouwd en dichtbij is het adres voor service en onderhoud aan u auto, de aankoop of verkoop van uw nieuwe of gebruikte (bedrijfs-)auto en natuurlijk staat de koffie altijd klaar.
(advertentie)
(advertentie)
Occasions
Citroen C3 1.6 e-HDi Airdream
€ 5.445,-

Fiat 500 C 0.9 TwinAir 500S Cabrio Private Lease mogelijk
€ 10.450,-

Wieringer historie:
Postboot - Klik op de foto voor een grotere versie en meer informatie...